VINERI- SÂMBĂTĂ- DUMINICĂ
23.11 24.11 25.11
mă găsiţi la
Centrul Regional de Afaceri Timişoara (vizavi de Sala Olimpia).
Motivul?
G A S T R O F E S T T I M I Ş O A R A 2012
organizat de
Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură
în colaborare cu
Asociaţia Naţională de Gastronomie
Ce vă pregătim?
Vineri la ora 12.oo îmi voi lansa PRIMA CARTE DE BUCATE intitulată BUCĂTĂRIND CU UICA PRIN BANAT
Sâmbătă împreună cu bunul meu prieten
CHEF CEZAR MUNTEANU
vom prepara o găigană uriaşă din 1.000 de ouă. Sprijiniţi şi asistaţi de SELGROS fireşte care este mereu aproape de sufletele noastre.
Duminică, organizăm un concurs şmecher, numit GOSPODINA DE AUR.
Orice gospodină poate veni să prezinte juriului produse din bucătăria ei, conserve, murături, dulceţuri, siropuri.
Iar noi le vom răsplăti cu premii şi cu dragostea noastră.
Dar nu doar atât !!!
În fiecare zi între orele 11 şi 20 veţi avea parte de spectacole gastronomice realizate de cei mai buni maiştri în arta culinară din Timiş.
Iar Chef Cezar, care este şi gazda evenimentului, va demonstra că rafinamentul culinar este la îndemâna oricui, dacă pasiunea şi dragostea trec în mâncare.
Cât despre mine, voi fi mereu în preajma voastră cu o glumă, un sfat, un gând bun.
Vă voi conduce pe la standurile unde expun firme din domeniul gastronomiei, am să vă fac cunoştiinţă cu cele mai bune bloguri culinare din România şi am să vă gătesc bunătăţi împreună cu Nemţoaica.
Nu rataţi prilejul să fiţi în inima gastronomiei româneşti trei zile la rând
3 comentarii:
MULT SUCCES TAT BANATU-I FRUNCEA
Mult succes! si felicitari pentru carte.
De unde se va putea cumpara cartea? Cum pot sa obtin un exemplar cu autograf :)?
Multumesc
Dan
De unde putem face rost de carte cei ce nu suntem din Timisoara?
Trimiteți un comentariu